пʼятниця, 26 травня 2017 20:09

Кирило Молчанов: "Заклеївши білборди Рабиновича, хтось із чиновників вирішив вислужитися перед президентом"

Кирило Молчанов: "Заклеївши білборди Рабиновича, хтось із чиновників вирішив вислужитися перед президентом"

Заборона на політичну рекламу може сприяти збільшенню кількості прихильників опозиційного політика Вадима Рабиновича. Про це заявив нашому виданню політолог, експерт в області прогнозування внутрішньополітичних процесів Кирило Молчанов.

Народний депутат і лідер партії "За життя" через соціальну мережу Facebook повідомив, що напередодні візиту президента до Одеси невідомі заклеїли 56 щитів з рекламою телепередачі "За життя з Вадимом Рабиновичем".

"Я шокований таким фактом. Адже навіть за часів Януковича не було подібного. Завжди влада дозволяла зовнішню рекламу, дозволяла виступати лідерам партій на телеканалах, на масових акціях. І взагалі, якщо людина офіційно розмістив рекламу, а її незаконно прибрали або зіпсували, тим більше використовуючи адмінресурс - то в будь-якій цивілізованій країні світу це привід для судових тяжб", - зазначив експерт.

За словами Кирила Молчанова, в будь-якій демократичній країні влада відразу ж повинна заявити, що проведе об'єктивне розслідування подібних фактів і покарає винних. Якщо ж так зроблено не буде, то, значить, "наша країна знаходиться однією ногою "в Європі", однією ногою в тоталітарних країнах третього світу". "І якби на місці Рабиновича був інший політик - це не має значення, адже Україна - вільна країна і перед законом усі рівні, фактично такий жесть - це наступ на демократичні цінності", - підкреслив він.

"Мені це нагадує звичаї в армії, коли до приїзду генерала фарбують траву в зелений колір, клеять листя на дерева. Це і є той "совок", від яка наша країна намагається відійти на користь європейських цінностей. Виходить, що перед приїздом президента в Одесу хтось вирішив вислужитися", - продовжує Кирило Молчанов.

Експерт вважає: такими діями влада насправді тільки підвищить рейтинг Вадима Рабиновича і приверне нових прихильників до партії "За життя".

Нагадаємо, що, згідно з останніми соціологічними дослідженнями, в президентському рейтингу народний депутат посідає третє місце, відразу після президента Петра Порошенка і лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Кирило Молчанов: "Заклеївши білборди Рабиновича, хтось із чиновників вирішив вислужитися перед президентом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути