понеділок, 12 листопада 2012 22:15

Кириленко: Засухи, Губські наливали собі шампанське, а тепер нехай погуляють під ЦВК

Кириленко: Засухи, Губські наливали собі шампанське, а тепер нехай погуляють під ЦВК
В'ячеслав Кириленко Фото: segodnya.ua

Один з лідерів опозиції В'ячеслав Кириленко під час cвого виступу на акції протесту біля ЦВК розповів людям, що завдяки їм влада тепер їх боїться.

"Всі ці дні і ночі, що ми стояли тут, біля Лесі Українки, вони для всієї країни не пройшли даремно. Не за один день, не за одну ніч кується наша перемога. Банда, яка засіла на Банковій, хоче свої пазури поширити по всій Україні. Вона остерігається лише одного — простих українців, які виходять на вулицю сказати своє слово правди і протесту", - зазначив Кириленко.

У своєму виступі він зауважив, що "Губські та Засухи вже наливали собі шампанське, а опозиція не дала їм відчути свято перемоги".

"Завдяки простим українцям, які приходили сюди з гарячим чаєм, це призвело до того, що ми на початку своєї боротьби зробили все для того, щоб зупинити режим. І ті наші, хто виграв, поки що не є депутатами. Але вже не розкошують там, у депутатських апартаментах, Засухи, Губські і всі ті, що думали, що купили мандат. Ми не дали їм цього. Вони вже там наливали собі шампанське, а тапер хай погуляють отут під ЦВК. Тому що там перемогли наші — Булатецький, Даценко, Левченко, Корнацький, Романюк. Два округи на Вінничині — це наші округи", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко: Засухи, Губські наливали собі шампанське, а тепер нехай погуляють під ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути