середа, 04 травня 2011 16:31

Кириленко вимагає від Януковича припинити експерименти над школярами

Кириленко вимагає від Януковича припинити експерименти над школярами

Народний депутат і лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко вимагає від президента Віктора Януковича вжити заходів для скасування Міністерством освіти наказу про проведення контрольних робіт за так званими "єдиними збірниками" і недопущення в майбутньому зміни форм оцінювання підсумкових знань учнів посеред навчального року.

Як повідомила прес-служба "За Україну!", Кириленко у своєму депутатському зверненні на ім'я Януковича наголосив на необхідності забезпечити проведення публічного й неупередженого розслідування законності та економічної обґрунтованості спішного друку величезного тиражу "єдиних збірників" в одному видавництві, а також того факту, що ці збірники батьки учнів змушені купувати за власні кошти.

Крім того, нардеп заявив, що "у зв'язку з неодноразовими діями, що завдають значної шкоди українській освіті", необхідно звільнити з посади міністра науки й освіти, молоді та спорту Дмитра Табачника.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко вимагає від Януковича припинити експерименти над школярами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути