четвер, 15 квітня 2010 12:58

Кириленко: "Уряд погряз у торгах за газ"

Кириленко: "Уряд погряз у торгах за газ"

Депутатська група "За Україну" не голосувала за програму дій уряду на 2010, тому що не вважає її дієвою. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав лідера групи Вячеслав Кириленко.

"Ця програма, на жаль, не містить програмних реформ. Через це вона мало потрібна. У цьому документі ми бачимо лише набір старих гасел, цифр та діаграм, які не є новим підходом до податкової, пенсійної або медичної реформ," - пояснив Кириленко.

Нардеп побачив у документі занадто багато риторики. "Так було при всіх урядах. Приходив черговий доповідач до Верховної Ради і дуже хвалив розроблену ним програму. А насправді цей документ ще 18 років тому зробили бюрократи, які штампують ці програми конвеєрним чином для всіх урядів незалежної України, змінюючи тільки шапки і назви", - зазначив нардеп.

Пояснюючи, чому уряд не надав разом із програмою проект Держбюджета на поточний рік, Кириленко підкреслив: "Тому що уряд погряз у торгах по ціні на російський газ, яку заплатить Україна у разі її зниження. Крім того уряд, намагається розібратися у питаннях залучення кредитних коштів МВФ і виплати боргів".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Кириленко: "Уряд погряз у торгах за газ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути