пʼятниця, 14 жовтня 2011 22:17

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кірєєв не пустив депутатів на побачення з Тимошенко

Кірєєв не пустив депутатів на побачення з Тимошенко

Суддя Печерського райсуду Києва Родіон Кірєєв відмовив народним депутатам України, членам фракції "БЮТ-Батьківщина" у дозволі відвідати Юлію Тимошенко у Лук'янівському СІЗО. Про це повідомляє прес-служба партії.

Відповідного листа Кірєєву було надіслано за підписами віце-спікера парламенту Миколи Томенка, голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Івана Кириленка, першого заступника голови фракції Андрія Кожем'якіна та народного депутата Володимира Філенка.

Причиною відмови Кірєєв називає те, що "суд не знайшов достатніх підстав для надання дозволу відвідати Юлію Тимошенко". У своєму листі суддя послався на те, що можна було відвідувати підсудну Тимошенко під час судового слідства, відповідно до законодавства не частіше ніж один раз на місяць.

Філенко зазначив, що під час судового слідства народні депутати України неодноразово звертались з проханням відвідати Тимошенко у СІЗО, але кожного разу отримували відмову.

"Водночас, колеги Юрія Луценка - народні депутати України - мають можливість відвідувати його у СІЗО. Це вкотре підтверджує, що по відношенню до Юлії Тимошенко грубо порушується безперечний пріоритет рівності усіх перед законом", - сказав він.

"Таким чином, вже винісши ганебний для судової гілки влади вирок Юлії Тимошенко, забороняючи колегам відвідати її, відкриваючи справи 15-річної давності, котрі пройшли вже всі судові інстанції і були закриті, – влада вперто продовжує переслідувати Юлію Тимошенко", - наголосив Філенко.

Раніше повідомлялося, Тимошенко пустила до себе лікарів.

Зараз ви читаєте новину «Кірєєв не пустив депутатів на побачення з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути