пʼятниця, 10 березня 2017 13:34

Керівник САП каже про незалежність від Порошенка

Керівник САП каже про незалежність від Порошенка
За цей рік не було жодного дзвінка з Адміністрації президента

Керівник Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький стверджує, що не залежить від президента Петра Порошенка.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Факти".

"Люди обов'язково хочуть мене при'язати до когось. Ось кажуть, що я залежний від президента, що він може мене звільнити. Але за законом він мене не призначає і не звільняє. Однак для когоcь головне - сказати. Як у тому анекдоті: "Священик каже чоловікові: "Знаєте, ваша дочка погано себе веде". - "Так у мене ж двоє синів". - "А це не має значення, чутка вже пішла".

За цей рік не було жодного дзвінка ні з Адміністрації президента, ні з Верховної Ради, ні з Кабміну з проханням або вимогою не чіпати того чи іншого персонажа. Але ж ми розслідуємо гучні справи. Той самий Михайло Охендовський (прізвище голови Центральної виборчої комісії фігурує в "амбарний книзі" Партії регіонів. Його підозрюють у отриманні хабарів на 1 мільйон гривень), той самий Насіров, Онищенко.

Передусім вимагаю від підлеглих прокурорів і детективів НАБУ, щоб вони ловили велику рибу на сучасні прилади з GPS, а не на звичайну дитячу вудку. Від доказової бази безпосередньо залежить, піду я з такою дитячою вудкою або з нормальними приладами на цю велику рибу.

САП і НАБУ створені не для упіймання злодюжок ковбаси в супермаркеті, а для тієї великої риби, яку, як ви самі бачили, захищають десять адвокатів", - сказав чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 100 млн грн для волі Насірова замало - прокуратура

30 листопада 2015 року генпрокурор Віктор Шокін призначив Назара Холодницького своїм заступником - керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Керівник САП каже про незалежність від Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути