вівторок, 31 серпня 2010 13:14

Кендзьор про ляпи Януковича: ми маємо нікчемного, безграмотного батька

Кендзьор про ляпи Януковича: ми маємо нікчемного, безграмотного батька

Українцям має бути соромно за президента Віктора Януковича.

Так Gazeta.ua народний депутат із НУ-НС Ярослав Кендзьор прокоментував те, що гарант Конституції переплутав Італію з Ірландією.

"Бо президент – це глава, батько держави. А ми маємо такого нікчемного, безграмотного батька. Тому діти мали б зрозуміти, що це вітчим. Соромно має бути в першу чергу тій частині українського народу, яка голосувала і підтримувала цього чоловіка. Над ним сміється весь світ. В пристойному інтелектуальному товаристві, тільки й говорять, про нашого президента-неука, а вживаються і крутіші слова. Його треба повертати у середню школу", - зазначив він.

За словами депутата, із помилок президента вже можна сформувати цілу книгу.

"Коли чоловік до такого віку і становища не вивчив і не усвідомив елементарних речей, якими має володіти людина із середньою освітою, тут нічого не зробиш. Це безнадійно. Тут уже не допоможе навіть велика інтелектуалка Ганя Герман. Таких ляпів у Януковича буде ще багато", - зауважив Кендзьор.

Нагадаємо, під час перебування у Берліні президент Віктор Янукович переплутав Італію з Ірландією. раніше він назвав Ізраїль європейською країною. А у березні цього року під час запису інтерв"ю каналу "Євроньюз" Янукович переплутав Косово із Сербією і Чорногорією, а Північну Осетію – з Південною.

Зараз ви читаєте новину «Кендзьор про ляпи Януковича: ми маємо нікчемного, безграмотного батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути