неділя, 02 травня 2021 10:24

"Кажіть: угорці — наші друзі" - скандальний Тищенко влаштував "шоу" на митниці

"Кажіть: угорці — наші друзі" - скандальний Тищенко влаштував "шоу" на митниці
Народний депутат від партії Слуга народу Микола Тищенко під час робочої поїздки на Закарпаття вирушив до державного кордону на ПП Тиса. Там він розповів угорському прикордоннику, що приїхав давати новий сенс відносинам України та Угорщини. Фото: unian.ua

Народний депутат від партії "Слуга народу" і голова Закарпатської обласної організації політсили Микола Тищенко відвідав з робочою поїздкою Ужгород.

Там змусив в.о. голови місцевої митниці Миколу Пожо говорити компліменти угорцям, пояснити великі черги на митниці і на всю країну сказати, коли буде добудований туалет.

"Кажіть: угорці — наші друзі. Ви почуйте мене, будь ласка: це наші сусіди. Угорщина — це країна, яка є нашим найголовнішим стратегічним партнером. І не треба на них кивати, що вони в чомусь винні. Вони ні в чому не винні, вони наші друзі", — заявив Тищенко, передає НВ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Король вечірок" Тищенко розповів про реакцію Зеленського

Після того, як Пожо повторив слова нардепа, Тищенко знову наказав повторити це двома мовами на камери.

"Всі чули? Керівник таможні сказав "угорці наші друзі". І щоб я більше не чув, що угорці в чомусь винні, тому що вони там щось пропускають, щось ні", — додав Тищенко.

Потім нардеп вирішив з'ясувати у Миколи Пожо, коли буде добудований туалет. Голова митниці сказав, що через місяць виділені на це кошти почнуть використовувати. Тищенко попросив його сказати це "всій країні".

18 квітня Тищенко влаштував вечірку на честь дня народження дружини Алли Барановської. Святкування відбувалось у зоні готелю Fairmont Gold Lounge. На вечірці був голова Черкаської ОДА Олександр Скічко, нардеп від "СН" Олександр Трухін. Торік у квітні попри карантин, у Києві й далі працював ресторан "Велюр", який належить Тищенку. Поміж гостей ресторану були, зокрема, нардепи.

Зараз ви читаєте новину «"Кажіть: угорці — наші друзі" - скандальний Тищенко влаштував "шоу" на митниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути