неділя, 15 квітня 2007 14:59

Катеринчук увійшов до першої п"ятірки блоку Луценка

До першої п"ятірки виборчого списку створеного сьогодні у Києві блоку політичних партій "Народна самооборона Юрія Луценка" увійшли обраний лідером блоку та головою політради Юрій Луценко, народний депутат Микола Катеринчук, голова фонду "АнтиСНІД" Наталія Лук"янова, тележурналіст Володимир Ар"єв і народний депутат Володимир Стретович.

Склад списку, до якого увійшли 183 особи, було затверджено сьогодні на міжпартійному з"їзді партії "Вперед, Україно!" і Християнсько-Демократичного Союзу, який утворили блок "Народна самооборона Юрія Луценка".

За список, який було взято за основу, проголосували 219 делегатів з"їзду, 6 проти, 16 – утримались (із 241 присутнього у залі на момент голосування делегата).

Шостим у списку значиться народний депутат, головний редактор газети "Сільські вісті" Іван Сподаренко, сьомим - Віктор Мусіяка (лідер партії "Вперед, Україно!", професор Києво-Могилянської академії), восьмим – радник Президента України Тарас Стецьків, дев"ятим – президент громадської організації "Центр досліджень політичних цінностей" Олесь Доній, десятим – народний депутат Давид Жванія.

Також у списку присутні колишній начальник Національного центрального бюро Інтерполу в Україні Кирило Куліков (N11), екс-прокурор Криму Віктор Шемчук (N16), генеральний продюсер "5 каналу" Юрій Стець (N17), народний депутат Володимир Марущенко (N22), під N28 - Світлана Кустова (адвокат, що представляла інтереси на той час кандидата у президенти Віктора Ющенка у Верховному Суді України наприкінці 2004 року), брат Луценка Сергій Луценко (N30), пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Катеринчук увійшов до першої п"ятірки блоку Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути