пʼятниця, 18 вересня 2009 12:26

Катерина Ющенко розповіла про "неблагородних" кумів

Катерина Ющенко розповіла про "неблагородних" кумів
Дружина президента Катерина Ющенко каже, що через статус чоловіка їй доводилося товаришувати з тими людьми, з якими вона "навряд чи була б поряд в нормальних умовах".

"Я вже пояснювала ситуацію з "кумами" в Україні. З часів, коли мій чоловік був головою Національного банку України, і дотепер у багатьох людей навколо нас народжувалися діти, і вони просили нас стати хрещеними батьками", - розповіла вона в інтерв"ю "Україні молодій".

"Чи були їхні наміри благородними? Так, із деякими людьми ми пройшли важкі часи та випробування і залишилися близькими. Для інших це був спосіб заробити політичні бали та підняти свої рейтинги у бізнесі, політиці, у своєму оточенні. Це було особливо очевидно, коли до нас зверталися люди, яких я ледве знала", - додала вона.

Катерина Ющенко також зазначила, що деяких кумів вона зустрічала напередодні хрещення, а деяких - навіть уже після цього.

"І коли я бачила, що другим хрещеним, батьком або мамою, яка мала нести дитину до вівтаря, була людина з іншого політичного табору, — я чітко розуміла, що батьки цієї дитини просто розкладали яйця в усі потрібні політичні кошики", - сказала вона.

"Це було неприємно, але наша церква не дозволяє відмовляти у проханні стати хрещеним...

Але, як я вже казала, я б, радше, була людиною, до якої звертаються з проханням стати хрещеною, ніж такою, яку ніколи не запрошують", - додала дружина президента.

Вона також заявила, що була шокована "зрадою" деяких колишніх соратників її чоловіка.

"З кінця 1990х років навколо нас було багато різних людей. Деякі з них мені дійсно подобалися, і я була шокована їхньою зрадою. Деякі не подобалися з самого початку. Деякі залишилися вірними нашим спільним переконанням попри всі труднощі", - сказала Катерина Ющенко.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко розповіла про "неблагородних" кумів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути