пʼятниця, 18 липня 2014 00:43

"Катастрофи не було б, якби в Україні не поновилися бої" - Путін

"Катастрофи не було б, якби в Україні не поновилися бої" - Путін
Володимир Путін Фото: vitki.org

Президент Росії Володимир Путін під час економічної наради заявив, що Україна несе відповідальність за авіакатастрофу "Боїнга-777", яка сталася на Донеччині.

"Хочу наголосити, що цієї трагедії не сталося б, якби на цій землі був мир. Принаймні, якби не були б відновлені бойові дії на південному сході України. І, безумовно, держава, над територією якої це сталося, несе відповідальність за цю страшну трагедію", – цитує Путіна офіційний сайт Кремля.

Нагадаємо, попередньо встановлено, що близько 16.20 літак зник з екранів радарів Дніпропетровського районного диспетчерського центру та о 16.45 було виявлено сигнал аварійного маяка. О 16.45 літак впав в 3-х кілометрах на північний захід від населеного пункту Грабове, Шахтарського району Донецької області, зазначили в Міноборони.

У відомстві окремо підкреслили, що в цей час винищувачів ЗСУ в повітряному просторі не було.

"Літак Boing-777 знаходився поза зоною ураження наземних засобів протиповітряної оборони Збройних Сил України", - додали в Міноборони.

Під час авіакатастрофи загинуло 295 осіб. Служба безпеки України встановила причетність бойовиків до збиття цивільного літака.

Зараз ви читаєте новину «"Катастрофи не було б, якби в Україні не поновилися бої" - Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути