пʼятниця, 05 липня 2019 15:34

Кастрація педофілів: Парубій порадив дату позачергового засідання

Кастрація педофілів: Парубій порадив дату позачергового засідання
Фото: facebook.com

Верховна Рада може провести позачергове засідання для ухвалення законів про реєстр педофілів та їхню хімічну кастрацію між ранковим і вечірнім засіданнями у четвер, 11 липня.

Таку пропозицію озвучив спікер Андрій Парубій на підсумковій прес-конференції 5 липня.

"Річ не в тому, щоб просто його провести, а щоб ухвалити рішення, щоб була достатня концентрація депутатів... Я оголосив повну мобілізацію на 11 липня. Порахувавши, скільки у нас є правок до Виборчого кодексу... за вівторок-середу ми пройдемо усі правки. У середу комітет зможе зібратися, підготувати остаточний текст. Головна концентрація буде 11 липня.

Тому я порадив ініціаторам проводити позачергову сесію теж у четвер. Позачергове засідання може проходити між вечірнім і ранковим засіданнями. Я так порекомендував, щоб дали запит на 14:15... Такий спосіб дав би нам найбільш ефективний механізм для ухвалення законів", - сказав Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комітет ВР підтримує кастрацію педофілів

Фракція Радикальної партії зібрала необхідні 150 підписів за проведення позачергового пленарного засідання ВР для ухвалення законів про реєстр педофілів і про їхню хімічну кастрацію.

Зараз ви читаєте новину «Кастрація педофілів: Парубій порадив дату позачергового засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути