Ексклюзиви
субота, 09 лютого 2013 18:50

Картки Балоги та Домбровського можуть заблокувати - Чечетов

Картки Балоги та Домбровського можуть заблокувати - Чечетов
Михайло Чечетов Фото: lenta-ua.net

Народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що народним депутатам, яких позбавили мандатів, буде заблоковано картки для голосування, якщо виявиться, що вони не мають права апеляції на рішення Вищого адміністративного суду. Про це депутат сказав у коментарі УНН.

"Зараз стоїть питання – чи можна подавати апеляцію на це рішення суду. Якщо можна, то вони ще можуть вважатись народними депутатами, поки розглядається апеляція. Але якщо апеляція на це рішення суду вже неможлива, то буде просто виключено з системи голосування їх карточки, ніби цих депутатів у Раді й нема. Ось і все", - сказав Чечетов.

При цьому представник більшості вважає, що якихось підводних течій в цьому рішенні суду шукати не слід, оскільки до суду з цього приводу подавав саме колишній представник опозиції Юрій Кармазін.

"Я вперше балотувався до Верховної Ради в 1994 році. Так ось, тоді з 450 депутатів до парламенту пройшло 318, а решту 130 депутатів вважались не вибраними, по цим виборам йшли суди. Тому і зараз я не радив би шукати які-небудь скриті причини цього рішення суду. Тим більше не забувайте, хто з цього приводу подавав в суд. Адже в суд подав один з кращих юристів країни, і я вважаю – кращий юрист опозиції – пан Кармазін. Влада тут зовсім не причасна до цього процесу", - сказав Чечетов.

Нагадаємо, вчора Вищий адміністративний суд України позбавив народного депутата від партії "Єдиний центр" Павла Балогу та позафракційного Олександра Домбровського депутатських повноважень.

Зараз ви читаєте новину «Картки Балоги та Домбровського можуть заблокувати - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути