середа, 25 квітня 2012 11:42

Карпачова підтвердила, що на тілі Тимошенко є сліди насильства

Карпачова підтвердила, що на тілі Тимошенко є сліди насильства
Фото: donbass.ua

Український омбудсмен Ніна Карпачова підтверджує наявність тілесних ушкоджень у екс-прем'єра України Юлії Тимошенко заявляють в опозиції.

"За дорученням уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ніни Карпачової 24 квітня представник уповноваженого Худрук здійснив візит без попередження до Юлії Тимошенко. Згідно з текстом заяви, підтверджено наявність тілесних ушкоджень у Юлії Володимирівни Тимошенко", - заявив лідер партії "Фронт змін", народний депутат Арсеній Яценюк, оголошуючи на прес-конференції заяву Карпачової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко оголосила голодування

"Під час зовнішнього огляду було встановлено наявність синців на передпліччі, ділянці ліктевого суглобу правої руки, а також значного розміру синця у правій пахвинній ділянці живота", - сказала Карпачова на брифінгу.
Крім того, Уповноважений з прав людини зазначила, що на кінець робочого дня 24 квітня прокуратура не відреагувала належним чином на заяву Юлії Тимошенко про жорстоке поводження з нею.

"Чинний уповноважений Верховної Ради України з прав людини вимагає від генерального прокурора України порушити кримінальну справу і відсторонити від виконання посадових обов'язків причетних до факту грубого поводження з Юлією Тимошенко під час її етапування до лікарні" - підкреслив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Карпачова підтвердила, що на тілі Тимошенко є сліди насильства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути