понеділок, 18 лютого 2008 08:04

Кармазін розповів, чому Балога вийшов із НУНС

Кармазін розповів, чому Балога вийшов із НУНС
Вихід глави Секретаріату Президента Віктора Балоги з партії "Народний союз "Наша Україна" став результатом тривалого внутріпартійного протистояння. Про це повідомив народний депутат з фракції "Наша Україна - Народна самооборона" (НУНС) Юрій Кармазін в інтерв`ю Бі-бі-сі.

Він заявив, що чекав такого сценарію розвитку подій. "Відставка Балоги не здалася мені несподіванкою. Хочу сказати, що я не є членом партії "Наша Україна", я член Партії захисників Вітчизни, вона входить у блок "Наша Україна - Народна самооборона", і, звичайно, я не відстежую всі процеси, які відбуваються в сусідній партії "Наша Україна". Втім, я дуже схвильований тим, що сталося. Я чекав цієї події декілька місяців, оскільки там протистояння і суперечності давно досягли апогею. Я це зрозумів, коли вони не змогли зібрати кворум для засідання політради партії: я був серед запрошених, і я бачив це, тому очевидні кризові явища були всередині, і, напевно, Балога мав свої причини для цього", - розповів Кармазін.

Політик наголосив, що чутки про створення Балогою нової партії під назвою "Гарт" ходять вже давно. "Насправді про назву "Гарт" відомо вже не один місяць, це по-перше, а по-друге, коли в повітрі є запах дострокових парламентських виборів, - а він сьогодні є в повітрі, - повірте мені, партії, які думають серйозно про політичне майбутнє, замислюються, чи можна переформатуватися за рік до виборів, якщо цього законодавство не допускає. Щоб брати участь у будь-яких виборах, необхідно, щоб партія існувала не менше року як зареєстрована. Тому всі нові проекти можуть просто не встигнути у тому випадку, якщо вибори будуть достроковими і відбудуться раніше, ніж через рік", - вважає Кармазін.

15 лютого глава Секретаріату Президента В.Балога заявив про вихід з "Народного союзу "Наша Україна", пише ЛігаБізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Кармазін розповів, чому Балога вийшов із НУНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути