понеділок, 11 лютого 2013 18:51

Кармазін "проаналізує" результати виборів на округах ще в шести областях

Кармазін "проаналізує" результати виборів на округах ще в шести областях
Кармазін звертатиметься з позовами до суду на всіх порушників, незалежно від їхньої партійної приналежності. Фото: svit24.net

Ініціатор позову до Вищого адміністративного суду (ВАСУ), за яким Павло Балога й Олександр Домбровський втратили депутатські мандати, екс-нардеп Юрій Кармазін збирає матеріали про незаконно встановлені результати виборів на округах у шести областях України.

Про це він розповів в інтерв'ю Тиждень.ua.

"Я хочу, щоб усі, хто сфальсифікував вибори, відповіли за це. І не одна людина, а цілі організовані групи. Зараз ми аналізуємо не один, не два і не три округи. Ми переконані: момент набуття повноважень нардепа не є індульгенцією від відповідальності за скоєні на виборах злочини. Ми працюємо і на тих округах, які були визначені міжнародними спостерігачами як такі, де були величезні порушення. Скільки конкретно позовів ми будемо подавати, буде залежати від зібраної нами інформації. По двох округах, 11 і 71, МВС підтвердило факт фальсифікацій", - зазначив політик.

Кармазін наголосив, що звертатиметься з позовами до суду на всіх порушників, незалежно від їхньої партійної приналежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кармазін хоче позбавити депутатства ще й "регіонала" з донецького округу?

"По 59 округу особисто міністр внутрішніх справ Захарченко ще, якщо не помиляюсь, у листопаді підтвердив, що там були порушення і є ознаки злочину. Матеріали ним було направлено до прокуратури, де вони і "зависли". Ми намагаємось і далі відстояти права нашого кандидата по цьому округу і наших виборців. Інших округів це теж стосується. Якщо будуть достатні дані для того, щоб звертатися з позовами, ми це зробимо, незалежно від того, представник якої політсили незаконно отримав по них мандат", - запевнив він.

Екс-нардепа також назвав області країни, на виборчих округах яких є загроза судового оскарження результатів голосування.

"Ми працюємо ще по декількох округах і збираємо матеріали. Якщо ми побачимо, що злочин є, ми подамо позов. Зараз ми аналізуємо ситуацію по Одеській, Вінницькій, Черкаській, Донецькій, Запорізькій областях. Є питання і по Полтавській області. Про конкретні округи я б поки не хотів говорити", - сказав Кармазін.

Зараз ви читаєте новину «Кармазін "проаналізує" результати виборів на округах ще в шести областях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути