середа, 20 травня 2020 09:09

Карантин по-багатому: Тимошенко перечікувала пандемію у п'ятизірковому готелі на Львівщині - розслідування

Карантин по-багатому: Тимошенко перечікувала пандемію у п'ятизірковому готелі на Львівщині - розслідування
Юлія Тимошенко відмовилася коментувати ситуацію. Фото: facebook.com/YuliaTymoshenko

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко не з'явилася на позачергове засідання Верховної Ради 7 травня. У цей час вона відпочивала в п'ятизірковому спа-готелі на Львівщині.

Журналістам вдалося сфотографувати її поблизу Edem Resort Medical&Spa. Тимошенко була з однопартійцем Сергієм Власенком та власником готелю Ігорем Кривецьким. Останній - один із головних донорів "Батьківщини", йдеться у розслідуванні "Схеми: корупція в деталях".

Спа-готель не припиняв роботу на час карантину. Там пояснюють, що працював не весь готель, а тільки медичний центр, який має відповідну ліцензію. Щоправда, заступник голови Львівської облдержадміністрації Тарас Грень наголошує, що така ліцензія не звільняє від карантинних обмежень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компенсація за політичні репресії. Як Тимошенко розбагатіла на 148 млн грн

"Під час зйомок роботу журналістів блокували охоронці закладу. Вимагали документи та пояснення від журналістів. Хоча вони перебували у публічному місці - у селі, поруч з готелем, і на полі, неподалік комплексу", - йдеться в розслідуванні.

Тимошенко відмовилася коментувати ситуацію. Водночас нардеп Власенко наголосив, що знаходиться в готелі за власний кошт. Оскільки це медичний центр, то мав на це право під час карантину.

7 травня на позачерговому засіданні парламенту розглядали питання, пов'язані з протидією поширенню Covid-19. Зокрема, впровадження обов'язкового тестування окремих категорій населення, оплату лікарняних для медиків і їхнього страхування.

Зараз ви читаєте новину «Карантин по-багатому: Тимошенко перечікувала пандемію у п'ятизірковому готелі на Львівщині - розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути