пʼятниця, 15 липня 2022 10:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Канада завдала удару по російській промисловості

Канада завдала удару по російській промисловості
З 15 липня заборонено надання виробничих послуг російським підприємствам нафтової, газової, хімічної та обробної промисловості. Фото: pixabay.com

Уряд Канади запровадив додаткові санкції проти Російської Федерації.

Обмеження запровадили проти нафтогазового й промислового секторів країни-окупанта, повідомляє пресслужба канадського міністерства зовнішніх справ.

"Санкції діятимуть проти нафтогазового й промислового секторів Росії. Таким чином були розширені запроваджені раніше обмежувальні заходи у цій сфері", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єр Канади пояснив рішення повернути турбіну для "Північного потоку"

З 15 липня заборонили надання виробничих послуг російським підприємствам нафтової, газової, хімічної та обробної промисловості.

Громадянам і компаніям Канади заборонено надавати РФ або будь-якій фізособі промислові послуги, пов'язані з чорною металургією, виробництвом готових металевих виробів, комп'ютерів, електроніки, оптики, електрообладнання та транспортних засобів. Під забороною також промислові послуги в галузі наземного транспорту і транспортування по трубопроводах.

Влада Канади нагадала, що спільно зі Сполученими Штатами Америки, Великою Британією та Японією заборонила імпорт деяких товарів із золота з Росії.

Заборонили також експорт у Білорусь передових технологій, які можна використати в розробці зброї. Перекрили імпорт предметів розкоші.

Зараз ви читаєте новину «Канада завдала удару по російській промисловості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути