пʼятниця, 22 серпня 2014 23:51

Канада вчергове розширить санкції проти Росії

Канада вчергове розширить санкції проти Росії

Канада має намір продовжувати вводити санкції проти тих, хто прагне підірвати суверенітет і територіальну цілісність України. Про це заявив в Норвегії глава канадського МЗС Джон Берд в ході зустрічі зі своїм колегою Берге Бренд.

"Канада разом зі своїми союзниками і партнерами продовжить роботу з надання фінансового і політичного тиску на тих, хто прагне підірвати суверенітет і територіальну цілісність України", - цитує слова канадського міністра ИТАР-ТАСС.

На початку серпня Канада розширила санкційний список стосовно Росії. В новий перелік увійшли 19 фізичних осіб і 22 організації, включаючи банківські структури. Прем'єр-міністр Канади Стівен Харпер в пояснювальній записці вказав, що дії Росії викликають серйозну заклопотаність Канади та міжнародної спільноти".

"Ми також дотримуємося прийняття обов'язкових норм, спрямованих на запровадження обмежень на експорт технологій, які використовуються в російському секторі розвідки і видобутку нафти. Вони будуть здійснюватися паралельно з нашими союзниками", - підкреслювалося в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Канада вчергове розширить санкції проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути