субота, 28 квітня 2012 17:05

Качанівські тюремники скаржаться, що депутати Тимошенко заважають їм нормально працювати

Качанівські тюремники скаржаться, що депутати Тимошенко заважають їм нормально працювати
Фото: segodnya.ua

Начальник Управління ДПтС України в Харківській області та керівництво Качанівської виправної колонії стурбовано ситуацією, яка розгортається навколо персоналу Качанівської виправної колонії.

Про це повідомляє сайт Державної пенітенціарної служби.

Керівництво відомства стурбоване такою увагою і масою недостовірної інофармації, що зявляється в ЗМІ в матеріалаїх про Качанівську колонію та Юлію Тимошенко.

В ЗМІ систематично публікується та транслюється неправдива, викривлена та упереджена інформація відносно подій в згаданій колонії. Однак, і відомчими перевірками, і перевірками органів прокуратури фактів побиття Тимошенко або застосування відносно неї фізичної сили виявлено не було. В лікарні Тимошенко зі скаргами не зверталась", - повторюють там.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євродепутата не пустили до Тимошенко

Крім того, управління відзначає, що "в установі протягом останніх років взагалі не фіксувались випадки застосування до засуджених жінок спецзасобів або фізичної сили".

Однак те, що до Тимошенко постійно навідуються депутати, не дозволяє персоналу колонії нормально працювати, кажуть у пенітенцарній службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко: "Мама голодує, вона в дуже слабкому стані"

"Постійні численні відвідування Качанівської колонії нардепами дестабілізує оперативну обстановку в установі. Виявлено факти безпідставних образ та погроз фізичною розправою зі співробітниками установи та членами їх сімей. У зв'язку з цим, співробітниками пенітенціарної установи до органів прокуратури та ОВС направлено відповідні заяви щодо захисту членів сімей окремих працівників колонії та порушення кримінальної справи за фактом погроз фізичною розправою", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Качанівські тюремники скаржаться, що депутати Тимошенко заважають їм нормально працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути