понеділок, 15 січня 2018 04:10

Кабмін не буде реформувати митницю і фіскальну службу

Кабмін не буде реформувати митницю і фіскальну службу
Влада відмовляється від деяких реформ. Фото: Інформатор

Кабінет міністрів скасував минулорічні постанови про реформування і реорганізації податкових та митних органів, ініційовані Міністерством фінансів.

На засіданні уряду було прийнято рішення про скасування постанови про затвердження концепції реформування системи органів державної податкової та митної політики, а також постанову про реорганізацію територіальних органів Державної фіскальної служби. Скасовані постанови були прийняті 29 березня і 19 липня 2017 р, повідомляє ZN.UA.

Вони передбачали створення Міжрегіональної митниці та Міжрегіонального головного управління ДФС. Обласні митниці та енергетичну митницю планувалося реорганізувати шляхом приєднання до Міжрегіональної митниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман обмовився: сидітиме в уряді наступні три роки

Об'єднані державні податкові інспекції повинні були бути приєднані до головних управлінь ДФС в областях, а останні, в свою чергу, разом з Офісом великих платників податків - включені до складу Міжрегіонального головного управління ДФС.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін не буде реформувати митницю і фіскальну службу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути