Ексклюзиви
середа, 06 квітня 2022 09:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Йому байдуже: розповіли, чи завдасть Путін ядерного удару

Йому байдуже: розповіли, чи завдасть Путін ядерного удару
Президент РФ Путін боїться смерті. Фото: bbc.com

Президент РФ Володимир Путін страшно боїться смерті.

Він навряд чи зважиться на те, щоб застосувати ядерну зброю проти України. Про це розповів один з колишніх керівників російської нафтової компанії "ЮКОС" Леонід Невзлін в ефірі latynina.tv.

"Мені важко сказати, чи готовий він нагадити по-маленькому. Я говорю про тактичний ядерний удар невеликої потужності. Зокрема і наостанок - все може бути. Йому вже байдуже - він вже приречений. На великий ядерний удар він не піде, та й на тактичний він не пішов би. Бо він буде знищений одразу ж. Він боягуз і не нанесе жодного ядерного удару. І американці це розуміють і тягнуть час, вимотуючи соки з нього, послаблюючи його, ухваливши рішення, що з ним більше не можна залишатися на одній планеті. Знекровлюватимуть його і надалі - тут він уже попав", - припускає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін не збирається зупиняти війну - повірена у справах США в Україні

Невзлін додає, що така тактика США щодо Путіна коштуватиме дуже дорого Україні.

"Але Україні це все дорого коштуватиме. Україна взяла на себе удар за всі помилки, які допустила демократія у світі за останні понад 20 років", - наголошує.

Путін планує перемогу на 9 травня - російський "День перемоги", розповіли відразу кілька офіційних осіб США, знайомих з останніми оцінками американської розвідки. "Путін влаштує парад перемоги 9 травня, незалежно від статусу війни або мирних переговорів. З іншого боку: парад перемоги з якими військами і технікою?" - поцікавився представник Міноборони однієї з країн ЄС. Європейський дипломат сказав, Путін готується до "довгої, затяжної війни в чеченському стилі, тому що йому, певною мірою, більше нікуди податися".

Зараз ви читаєте новину «Йому байдуже: розповіли, чи завдасть Путін ядерного удару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути