четвер, 05 серпня 2021 11:57

"Його досвід – неоціненний" – Зеленський висловив співчуття близьким Марчука

"Його досвід – неоціненний" – Зеленський висловив співчуття близьким Марчука
"Не стало генерала Євгена Марчука. Усе своє життя він присвятив захисту національних інтересів України", повідомив Зеленський. Фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський висловив співчуття родині та близьким експрем'єра, колишнього очільника СБУ Євгена Марчука. Допис опублікував у Facebook.

"Не стало генерала Євгена Марчука. Усе життя він присвятив захисту національних інтересів України", - написав президент.

Додав: "Завдяки, зокрема, його зусиллям у ТКГ на Донбасі був встановлений режим тиші, що зберігається дотепер. Його досвід – неоціненний. Щирі співчуття родині й близьким. Вічна пам'ять".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 126 млн на чотирьох. Економіст оцінив премії на держпосадах

5 серпня помер колишній прем'єр-міністр, голова Служби безпеки України й міністр оборони Євген Марчук. Йому було 80 років.

Генерал армії Марчук був першим чинним головою СБУ з листопада 1991 року по липень 1994-го. Керував урядом із березня 1995 року по травень 1996-го. З червня 2003-го по вересень 2004 року був міністром оборони. З 21 листопада 2018 року Марчук представляв Україну в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях. 19 травня 2019-го його звільнили від виконання обов'язків.

Зараз ви читаєте новину «"Його досвід – неоціненний" – Зеленський висловив співчуття близьким Марчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути