четвер, 10 листопада 2022 22:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Із Зеленським поговорить Буш – CNN

Із Зеленським поговорить Буш – CNN
Джордж Буш – республіканець, президент США у 2001-09 роках. Фото: Facebook.com/georgewbush

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Джордж Буш проведе публічну розмову з президентом України Володимиром Зеленським.

Розмова відбудеться 15 листопада. Мета – підкреслити важливість продовження підтримки України у боротьбі з російським агресором. Про це повідомили CNN.

Захід у Далласі, який буде відкритим для громадськості, відбудеться на тлі запитань щодо готовності Республіканської партії до підтримки України.

"Україна є передовою у боротьбі за свободу і демократію. Поки ми говоримо, її буквально атакують. Життєво важливо, щоб США надали допомогу, військову та будь-яку іншу, щоб допомогти Україні захистити себе. Президент Буш вірить у підтримку України", – сказав Дейвід Крамер, директор з глобальної політики Інституту Джорджа Буша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні новини дня: зимова форма від Великої Британії, ЗРК – від США

Подія "Боротьба за свободу" відбудеться у Президентському центрі Буша через тиждень після проміжних виборів у США, за підсумками яких республіканці здобувають більшість у Палаті представників.

Буш назвав Зеленського "Вінстоном Черчіллем нашого часу".

У США відбулося голосування на проміжних виборах до Конгресу. Американці повністю переобирають Палату представників, а також третину Сенату, законодавчі збори і губернаторів у багатьох штатах.

Минулого місяця Зеленський зустрічався із американськими конгресменами. 3 листопада – із сенаторами США від Демократичної і Республіканської партій.

Зараз ви читаєте новину «Із Зеленським поговорить Буш – CNN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути