понеділок, 30 липня 2012 12:10

Із фракції "Батьківщини" швиденько вийшов депутат-дзюдоїст

Із фракції "Батьківщини" швиденько вийшов депутат-дзюдоїст
Майстер спорту з дзюдо Коротюк не раз давав опонентам жорстку відсіч під час парламентських "боїв без правил". Фото: obozrevatel.com

Народний депутат Вадим Коротюк вийшов із фракції "БЮТ-Батьківщина".

Відповідну заяву про вихід із фракції зачитав головуючий на засіданні Верховної Ради в понеділок перший віце-спікер Адам Мартинюк.

У травні 2010 року в ЗМІ з'явилася інформація про "тушки", які масово покидають НУНС і БЮТ і переходять у коаліцію. Серед зрадників нібито був і Вадим Коротюк. Але потім Коротюк спростував інформацію про те, що став "тушкою". У той час як обізнані люди стверджують, що Коротюк неодноразово просився в ПР, але "регіонали" не захотіли брати його в команду. Майстер спорту з дзюдо Коротюк не раз давав опонентам жорстку відсіч під час парламентських "боїв без правил".

4 грудня 2007, коли таємно голосували за кандидатуру Арсенія Яценюка на пост спікера, Коротюк вартував урни для голосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з БЮТівців пішов проти Тимошенко (прізвища)

Вадима Коротюка в рідному селищі Карнаухівка на Дніпропетровщині інакше, як барином, і не кличуть. Місцеві жителі розповідають, що тільки завдяки йому заасфальтовані дороги, у школі з'явилася котельня, а комп'ютерний клас із технічним оснащенням кращий, ніж у сусідньому Дніпродзержинську. Під час президентських виборів депутат подарував школі автобус. Але, як з'ясувалося, дороги асфальтувалися за державний рахунок, котельня також з'явилася завдяки державним грошам, та комп'ютери теж куплені за держкошти.

При будівництві садиби в Карнаухівці на шляху Коротюка став водовідвідний канал Таромського рибгоспу. За допомогою згаданого каналу оновлювалася вода в навколишніх промислових ставках. Опозиціонер перекрив водну артерію, і тепер на місці ставків зростає триметровий очерет, повідомляє Фраза.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що інший народний депутат Сергій Міщенко вийшов із фракції "БЮТ-Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «Із фракції "Батьківщини" швиденько вийшов депутат-дзюдоїст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути