неділя, 26 січня 2014 11:01

Івано-Франківська область також заборонила діяльність ПР та КПУ

Івано-Франківська область також заборонила діяльність ПР та КПУ
Фото: obozrevatel.com

Івано-Франківська обласна рада заборонила в своєму регіоні діяльність і використання символіки Партії регіонів і КПУ "як таких, що суперечать національним інтересам і порушують права та свободи громадян України". Відповідне рішення депутатів розміщено на офіційному сайті відомства.

Івано-франківські депутати також звернулися в обласне управління юстиції з пропозицією зняти з реєстрації місцеві організації регіоналів і комуністів.

"На руках вашої партії залитий кров'ю українського народу Майдан і вбивство невинних людей. Будучи членами Партії регіонів, ви також несете політичну і моральну відповідальність за дії своїх соратників. Звертаємося до кожного члени Партії регіонів: "Виходь або відповідай!", - йдеться в затвердженому депутатами зверненні до членів облорганізації Партії регіонів і "прислужників чинного режиму".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтавській та Тернопільскій області заборонили Партію регіонів і КПУ

Депутати також закликали жителів області "чинити моральний тиск на тих, хто й надалі буде перебувати в лавах Партії регіонів".

При цьому Івано-Франківська облрада дозволила використання червоно-чорного прапора та прапора Ради Європи як частини символіки, яка відображає історичні, культурні, соціально-економічні та інші територіальні особливості і традиції всієї Івано-Франківської області.

Зараз ви читаєте новину «Івано-Франківська область також заборонила діяльність ПР та КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути