вівторок, 06 березня 2012 17:05

Івано-франківські студенти показали червону картку Януковичу з "Мижигір'я"
9

Фото: ФОТО: Ксенія ЛІЩИНСЬКА

В Івано-Франківську відбулася акція молодих активістів партій "Свобода", "Батьківщина", "Фронт змін" та "УДАР Віталія Кличка", присвячена другій річниці перебування при владі Президента України Віктора Януковича.

Молоді люди тримали в руках транспаранти з написами: "Дерибанить землю – замість будівництва житла", "Під час прийняття рішень ігнорує інтереси молоді", "Збільшує призов – замість професійної армії".

За словами організаторів, молодь показує Януковичу червону картку за те, що обіцяв квартири для молоді, а дав камери для політв'язнів, обіцяв 75 відсотків бюджетних місць у ВНЗ, натомість призначив українофоба Табачника, замість підвищення стипендій фінансує тушок, працевлаштовує сім'ю замість того, аби створювати робочі місця для молоді.

Івано-Франківські активісти вважають, що Янукович зрадив молодь і повністю втратив її довіру.

"Сьогоднішня акція – це спроба молоді дати оцінку дворічній діяльності Президента України Віктора Януковича і його команди. Ми показали Президенту "червону" картку, яка є фактично символом його дискваліфікації в очах молоді. Цим ми продемонстрували своє ставлення до його дій", - зазначив координатор молодіжного напрямку "Фронту змін" Василь Романик.

За словами депутата обласної ради від ВО "Свобода" Василя Поповича, добре, що молодь сьогодні показує "червону" картку Януковичу.

"Головне, аби вона це робила усвідомлено, з розумінням того, що Янукович – це тиран, який монополізує владу в Україні, який призначив міністром освіти українофоба Табачника, котрий чинить з тою освітою так, що студенти не можуть нормально вчитися. Ми всі знаємо одіозні зміни про те, що оплату за навчання можна змінювати під час навчального року, тобто будь-коли варто очікувати її підвищення", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Івано-франківські студенти показали червону картку Януковичу з "Мижигір'я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути