четвер, 15 липня 2010 13:37

Інтереси Катерини Ющенко та Ульянченко не співпадають - Фесенко

Інтереси Катерини Ющенко та Ульянченко не співпадають - Фесенко

Володимир Фесенко не виключає того, що Катерина Ющенко очолить партію "Наша Україна", проте ставиться до цього скептично. Про це Фесенко сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Таке бажання може виникнути у неї чи її оточення і я не виключаю такого варіанту. Але він навряд чи буде результативним чи успішним. До Катерини Ющенко достатньо позитивне ставлення. Вона не була пов"язана за президенства Ющенка із жодним скандалом. Єдине, що може спрацювати проти неї це невдалий, заморожений проект з реалізації "Лікарні майбутнього". Крім того, вона не зможе конвертувати на себе повною мірою навіть залишки рейтингу Ющенка", - вважає політолог.

Водночас він зазначив, що подібне бажання Катерини Ющенко не співпадає з інтересами Віри Ульянченко, "яка сама хоче контролювати цю партію і політичний статус Ющенка".

"Віра Іванівна гарний комунікатор, непоганий організатор. Вона вміє домовлятися, реалізовувати якісь короткочасні проекти, але їй не вдається вибудовувати і підтримувати стабільну політичну структуру", - сказав політолог.

За його словами, найбільше шансів стати лідером "Нашої України" в екс-керівника СБУ Валентина Наливайченка.

"У нього кращий потенціал. Наливайченко достатньо молодий. Має хороші інтелектуальні здібності, досвід державного управління", - пояснив Фесенко, зауваживши, що цього може виявитися замало.

"Наливайченка поки що дуже мало знають. Він має зробити так, щоб стати впізнаваним. Після цього стане зрозумілим, чи є у нього харизма: чи сприймають його як лідера, чи зможе він скласти конкуренцію Яценюку, Гриценку", - зазначив експерт.

На думку Фесенка, ще однією проблемою для Наливайченка є, те що він декілька років очолював Службу безпеки України.

"Ставлення до керівника СБУ у значної частини суспільства дуже стримане. І друге питання у тому, як це вплине на його публічну кар"єру", - зазначив експерт.

Зараз ви читаєте новину «Інтереси Катерини Ющенко та Ульянченко не співпадають - Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути