понеділок, 03 лютого 2014 14:47

Інспектор ДАІ лягав під колеса, щоб зупинити нардепа

Інспектор ДАІ лягав під колеса, щоб зупинити нардепа
Фото: transkarpatia.net

Народного депутата намагалися не пустити на віче в Кіровоград.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

2-го лютого народний депутат "ударівець" Сергій Каплін їхав в Кіровоград на народне віче.

Опозиціонер стверджує, його та помічників 6 разів зупиняли автоінспектори.

"Перед виїздом я отримав з неофіційних джерел інформацію, що мене будуть спиняти автоінспектори, щоб не пустити на віче в Кіровоград. Тому з командою поїхали двома машинами. В першій сидів я, інша рухалася за 2 кілометри. Це для того, щоб в разі чого я зміг пересісти в інше авто та продовжити рух, - каже народний депутат. - Спочатку автоінспектори заявили, що мають на мою машину орієнтування, ніби була в ДТП. На наступному посту придумали, що машина в розшуку. І так кілька разів".

Останній раз нардепа зупинили за кількадесят кілометрів від Кіровограда. Тримали 2 години. Каплін каже, щоб затримати машину, автоінспектор лягав під колеса.

"Всю дорогу за кермом був водій. Але після останньої зупинки я не витримав і сам сів за кермо. Даішник ліг під колеса і не вставав. Але мені таки вдалося продовжити рух. Вони побігли в свою машину і поїхали за нами. Я все таки вирішив зупинитися. Хто-знає, що в голові в тих людей, ще б почали стріляти. А в мене в машині були пасажири. Давай знову зі мною говорити, ставали перед машиною. З розмови зрозуміли, що я не куплюся. Тоді відпустили. Може, зрозуміли, що й так мене затримали і я не встигну на віче. З їхньої поведінки було ясно, що мають конкретне завдання — не дати мені потрапити на акцію, вони повинні були виграти час".

"Ударівець" стверджує, бачив список, в якому були зазначені імена людей, яких не треба було пропустити того дня в Кіровоград.

"Там були написані прізвища, марки та номери автомобілів, - продовжує. - Мені не показали жодних документів, які б засвідчували законність мого затримання на дорозі. Один із автоінспекторів тільки сказав, що зранку бачив у зведенні мої номера і запам'ятав. Але дивно, як впізнав машину, якщо номера замерзли і їх майже не було видно. Сказали, що мають право затримати мене на три години. Моє авто нібито в розшуку, то вони почали дзвонити якомусь судовому виконавцю. Затягували час. І про політику з ними говорили. Видно, що вони також не хочуть таких протиріч в країні. Просто отримали завдання — будь-як мене не пропустити. Мабуть, за невиконання до них застосовують якісь санкції".

Через затримки на дорозі, Каплін приїхав на віче з годинним запізненням.

Зараз ви читаєте новину «Інспектор ДАІ лягав під колеса, щоб зупинити нардепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути