понеділок, 04 березня 2013 20:42

Іллєнко: Добрий мер-господарник - це міф

Іллєнко:  Добрий мер-господарник - це міф
Фото: bilozerska.info

Хто саме з опозиціонерів буде мером Києва, є не найважливішим питанням.

Про це розповів народний депутат від фракції "Свобода" Андрій Іллєнко в ефірі "Ера-FM".

"Я для себе ставлю мету одну - щоби міський голова був опозиційним політиком. Оце головне. А хто це буде - не так важливо, повірте", - сказав Іллєнко.

За його словами, добрий мер-господарник - це міф.

"Давайте розіб'ємо цей пропагандистський міф про якихось аполітичних господарників, які будуть прибирати сніг. В Україні 20 років правлять тільки господарники, тільки аполітичні, тільки які думають про народ, тільки які роблять конкретні справи. І ми - в повному... не будемо говорити, в чому. У нас зараз править великий господарник Попов. Такий господарник - просто еталонний. Такого бардаку, таких розвалених доріг, такого не прибраного снігу в Києві не було навіть при Льоні-Космосі, теж великому господарникові. До того був ще один великий господарник Омельченко, за якого почалася хаотична забудова історичного центру, потім тривало при господарнику Черновецькому і господарнику Попові", - зазначив Іллєнко.

Політик наголосив, що господарство - це важливо, але без політичної волі, без бажання працювати на громаду нічого не буде.

"Із команди нинішньої влади будь-хто, хто очолить Київ, не буде незалежним, не буде діяти в інтересах киян. Це буде просто ставленик режиму, який діятиме в інтересах Януковича, а не киян", - підсумував Іллєнко.

Зараз ви читаєте новину «Іллєнко: Добрий мер-господарник - це міф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути