субота, 10 листопада 2012 05:52

Ігнорування владою протестів проти фальсифікацій може призвести до внутрішньої політичної кризи - Кириленко

Ігнорування владою протестів проти фальсифікацій може призвести до внутрішньої політичної кризи - Кириленко
Фото: dozor.kharkov.ua

Навіть якщо поки люди на вулиці виходять не масово, протести вже наростають, але влада їх ігнорує. Ігнорує влада також і протест екс-прем'єра Юлій Тимошенко.

Про це в ефірі Першого національного телеканалу сказав В'ячеслав Кириленко.

"Ми випускаємо важливим гуманістичний момент: Юлія Тимошенко, лідер опозиції, людина, яку підтримує мільйон громадян, одинадцятий день голодує. Це політичне голодування, політично репресованої людини, громадянина. На це не реагує ніхто в ешелонах влади. Роблять вигляд, що проблеми не існує. Але на це реагує світ. І тому неминуче ігнорування такий речей призведе до ескалації внутрішньої політики та на зовнішніх фронтах", - наголосив політик.

Кириленко додав: "Крім того, люди протестують. Згоден, що в Києві протести не  багаточисельні. Але воно постійні – це пікети та мітинги. І подивіться: Одеса – люди протестують, Нова Каховка – люди протестують проти фальсифікацій, Канів – десяту добу люди протестують, Первомайськ – люди живуть під ОВК. Це люди, які сказали: "Родини ви наші любі, ми вас залишаємо і йдемо під ОВК за справедливість, за правду, за Україну".

"Уявімо, скільки ще людей, які підтримують їх. Вони поки вдома, але все ж величезна кількість людей проти фальсифікацій", - підкреслив він.
Нардеп також наголосив, що обов'язково всі люди, які причетні до фальсифікацій, мають за це відповідати: "У будь-якому випадку, має бути проведено розслідування і ті, хто винен у спотворені результатів виборів-2012, мають понести відповідальність".

Зараз ви читаєте новину «Ігнорування владою протестів проти фальсифікацій може призвести до внутрішньої політичної кризи - Кириленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути