пʼятниця, 21 червня 2013 21:23

Їду з Яценюком до Америки і сподіваюся зустрітися з чоловіком - Оробець

Їду з Яценюком до Америки і сподіваюся зустрітися з чоловіком - Оробець
Леся Оробець. Фото: radiosvoboda.org

Народний депутат Леся Оробець приховує, в яку країну втік її чоловік Олександр Омельчук. В інтерв'ю "Главкому" вона лише повідомила, що їде з лідером фракції "Батьківщина" Арсенієм Яценюком в США і по дорозі сподівається перетнутися з чоловіком.

"Я їду з Яценюком в офіційну поїздку до Америки, і сподіваюся, що буду мати можливість по шляху перетнутися з чоловіком", - сказала Оробець.

На уточнююче питання, чи знаходиться її чоловік в Америці, вона сказала: "Я цього не говорила. Я тільки сказала, що сподіваюся по шляху з ним перетнутися ".

За словами Оробець, вона ще не сказала дітям правду, куди і чому поїхав їхній батько. "З дітьми говорити відверто буду тільки сьогодні. Я їх вивезла з Києва, розуміючи, що тут можуть бути будь-які дії і з дітьми, не дай Бог. От сьогодні закінчиться сесія - поїду до них ".

Вона також повідомила, що спілкується з чоловіком по Скайпу.

Нагадаємо, 20 червня чоловік Лесі Оробець Олександр Омельчук був змушений виїхати за кордон. Інакше, за словами дружини, йому загрожувало СІЗО.

Ще в листопаді 2012 року в київській офіс компанії "Фенікс Капітал", головою ради директорів якої є чоловік Оробець, увірвалися невідомі люди в масках. Сама Оробець тоді називала це "політичною розправою". Зрештою, Омельчука звинуватили в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах. Більше ніж півроку тривали суди з Податкової. Але Апеляційний суд Києва відмовив "Феніксу" в апеляції.

Як повідомлялося, з 23 по 26 червня Яценюк перебуватиме у Вашингтоні з робочим візитом. У рамках візиту заплановані робочі зустрічі з офіційними особами Адміністрації президента, Федерального уряду, Сенату та Конгресу США.

Зараз ви читаєте новину «Їду з Яценюком до Америки і сподіваюся зустрітися з чоловіком - Оробець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути