четвер, 08 жовтня 2015 10:49

Ідея запросити "спецназ реформ" в уряд належить Ложкіну - Абромавічус

 

Перша ідея запросити закордонних реформаторів в уряд України, яких називають "спецназом реформ", належить главі АП Борису Ложкіну. Про це у своєму інтерв'ю "Сегодня" заявив міністр економіки Айварас Абромавічус.

"Не секрет, що перша ідея запросити мене виникла у глави АП Бориса Ложкіна. Також не секрет, що ми пройшли в Кабмін за президентською квотою. Тому, звичайно, наш керівник Прем'єр-міністр, але однодумців в АП у нас теж багато", - заявив він.

За словами Абромавічуса, після анексії Крим у нього стався поворот свідомості.

"Коли сталася анексія Криму, у мене там залишилася квартира. Взагалі, ми там часто літо проводили, я в цьому сенсі патріот - люблю їздити по Україні відпочивати. На лижі - в Буковель, на море - дітей до Криму відправляв, щоб вони пізнали країну. А тут Крим взяли і анексували. Це був переворот свідомості. Я не знав, як далі зможу своїм інвесторам рекомендувати РФ як нормальну країну. Почав будувати плани щодо виходу з компанії, а тут ще й Президентом України вибрали реформатора. У мене були дружні стосунки з главою АП Борисом Ложкіним, і я йому запропонував концепцію реформування держпідприємств. Коли надійшло запрошення пройти відбір, я подумав, що це унікальна можливість допомогти країні і велика честь", - зазначив міністр економіки.

Зараз ви читаєте новину «Ідея запросити "спецназ реформ" в уряд належить Ложкіну - Абромавічус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути