вівторок, 09 червня 2009 14:09

"І Тимошенко, і Янукович чекали "кидка"

"І Тимошенко, і Янукович чекали "кидка"
Директор центру прикладних досліджень "Пента" Володимир Фесенко розповів, що і прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, і лідер Партії регіонів Віктор Янукович від початку не довіряли одне одному.

"Вони обоє чекали "кидка", хоча були уже за крок до об"єднання, - сказав він. - Хтось вплинув на Януковича в останню хвилину і він зробив свою заяву. Думаю, це група Льовочкіна-Фірташа, яка не була зацікавлена у союзі з Тимошенко".

Нагадаємо, лідер Партії регіонів Віктор Янукович в односторонньому порядку вийшов з переговорів щодо створення широкої коаліції чотирьох політичних сил у парламенті.

Прем"єрка перекинула усю вину за зрив коаліційних перемовин на "регіоналів". Вона вважає, що причиною виходу Януковича з переговорів стала її відмова погодитися на внесення до Конституції норми про збільшення вікового цензу для кандидата в президенти до 50 років. У свою чергу Ганна Герман заперечила подібну позицію своє партії.

Також Тимошенко вкотре заявила, що метою спроб об"єднання політичних сил була боротьба з фінансово-економічною кризою.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"І Тимошенко, і Янукович чекали "кидка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути