середа, 13 жовтня 2021 19:12

"Хто спонсор вашого шикарного життя?" - журналіст Скрипін про "слуг народу" і решту нардепів

"Хто спонсор вашого шикарного життя?" - журналіст Скрипін про "слуг народу" і решту нардепів
Тих, хто не шикує серед депутатів - обмаль, зауважив Скрипін.

Народні депутати перетворилися на окрему касту.

Про це сказав журналіст Роман Скрипін в ефірі Skrypin.ua

"Люди бачать шикарне життя депутатів, бачать їхню кастовість, їхнє ставлення - ми окрема каста і нам дозволено, що вам, простим смертним, ні.

Арахамія чи хтось інший може ображатися, що їм Разумков не дозволяв паркуватися у подвір'ї Верховної Ради. Мовляв, ОПЗЖешникам дозволяє, а нам - ні. В принципі, такого немає у цивілізованій Європі. Ви не побачите запаркований з усіх сторін автівками депутатів Бундестаг. Там, по-перше, є підземний паркінг, по-друге - громадський транспорт", - сказав журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги народу" носять пояси за 12 пенсій і сумки за 9 мінімальних зарплат

Українські нардепи живуть не за статками, зауважив Скрипін.

"Починаючи від депутата Клочка, який ходить у вишиванці. Але це йому зовсім не перешкоджає жити не по статках. Як і всім іншим. "Мама любит скорость", хочу нагадати відомі слова Дубінського.

Ви можете будь-яку фракцію навмання тицьнути пальцем і у вас з'явиться запитання: "А як же ви так живете? Хто спонсор вашого шикарного життя?".

Тих, хто не шикує, я таких депутатів знаю обмаль - до таких належить Джемілєв, Яна Зінкевич, Соломія Бобровська", - сказав журналіст.

У вересні цього року журналісти Bihus.info повідомили, що 70-річна матір нардепа від Слуги народу" Андрія Клочка впродовж двох років стала власницею двох квартир у Києві, будинку, земельних ділянок і авто. Вартість майна оцінили в 14,5 млн грн.

Нардеп заявив, що матері допомагає "забезпечена" сестра. Однак журналісти з'ясували, що жінка немає жодного бізнесу і статків для придбання згаданої нерухомості й майна.

14 вересня голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія та олігарх Ігор Коломойський зустрілися у віп-ложі НСК "Олімпійський" на матчі "Динамо" - "Бенфіка".

Зараз ви читаєте новину «"Хто спонсор вашого шикарного життя?" - журналіст Скрипін про "слуг народу" і решту нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути