четвер, 24 травня 2012 14:47

Хорошковський обіцяє, що Україна послухається Європарламент

Україна прийме до уваги резолюцію Європарламенту і розробить відповідні закони, заявляє перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський.

"Ми завжди відповідально ставимося до будь-яких резолюцій Європарламенту. Безумовно, ми приймемо це до уваги і дамо завдання на розробку таких законів (зміни до КК - ред.)", - сказав він, відповідаючи на питання, чи готова Україна виконати резолюцію Європарламенту в частині зміни УПК з проблеми звільнення ув'язнених опозиціонерів.

За словами Хорошковського, зауваження європейської сторони не є новими для України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа вимагатиме від України декриміналізації статей Тимошенко

"Але ви знаєте нашу ситуацію, пов'язану насамперед з тим, що рішення, які ми могли б зараз взяти в рамках цього процесу, вимагають зміни до законодавства. Це основне. Відповідно, до тих пір, поки ми не знайдемо законний шлях вирішення цього питання , на жаль, ми будемо весь час знаходитися в такій подвійній ситуації", - додав він.

"Я хочу підтвердити, що у нас бажання вирішити це питання присутнє. Тобто ми в будь-якому випадку будемо шукати рішення", - додав перший віце-прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський обіцяє, що Україна послухається Європарламент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути