неділя, 01 серпня 2010 13:39

Хорошковський менше піариться, ніж Наливайченко - Скіпальський

Хорошковський менше піариться, ніж Наливайченко - Скіпальський

Главі СБУ Валерію Хорошковському поки що не загрожує звільнення. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав колишній заступник керівника Служби безпеки України, генерал-лейтенант в запасі Олександр Скіпальський.

"Тому що його призначено в ручному режимі. Поки він буде особисто задовольняти Януковича, то ніхто його не зніме. Ніде немає таких прецедентів, щоб керівниками спецслужб були люди із бізнесового світу. Тим більше періоду не зовсім делікатного накопичення капіталу. Це суперечить здоровому глузду і суті спецслужби. Але рішення про його призначення приймав Ющенко – саме він зробив із Хорошковського першим заступником глави СБУ в погоні за газом. Цю естафету перехопив Янукович", - зазначив він.

За словами Скіпальського, колишній глава СБУ Валентин Наливайченко займався піаром. "Хорошковський робить це в меншій мірі. Він більш незалежний, зокрема в економічному плані. Безумовно, він реалізує ту індульгенцію, яка була надана при його призначенні", - додав колишній заступник глави СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський менше піариться, ніж Наливайченко - Скіпальський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути