четвер, 20 грудня 2012 13:39

Хорошковський має серйозні наміри лібералізувати Інтер — Лігачова

Хорошковський має серйозні наміри лібералізувати Інтер — Лігачова
Тетяна Лігачова: Хорошковський хоче показати, що він робитиме якісний продукт. Фото: osvita.mediasapiens.ua

Через можливе звільнення ведучого "Великої політики" Євгена Кисельова, власник телеканалу Інтер Валерій Хорошковський демонструє наміри робити більш якісний інформаційний продукт.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловила головний редактор видання "Телекритика" Тетяна Лігачова.

На її думку, після відставки Валерія Хорошковського з поcади першого віце-прем'єра, інформаційна політика каналу зміниться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хорошковський в опозицію не піде

"Мотивація у власника може бути різною — про неї ми можемо тільки здогадуватись. Але те, що він має намір проводити більш ліберальну політику на телеканалі і робити продукт більш якісний, це добре помітно. В тому числі, і по створенню наглядової ради і по серйозності його намірів прислухатися до даних моніторингу, які будуть здійснюватись в тому числі і Телекритикою і академією Української преси — новин, підсумкових програм і токшоу", - зауважила журналіст.

Проте, говорити, як довго ця лібералізація буде продовжуватись, зарано.

"Якщо телеканал дійсно зміниться, а він є головним не тільки по глядацькій аудиторії, а й по рівню довіри до нього, це матиме серйозний вплив на інформаційний простір країни. Наскільки довго це буде відбуватися — важко сказати, наскільки власник зможе відповідати заявленим побажанням", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хорошковський пішов у відставку після розмови з Януковичем

Що ж до можливої відставки Кисельова, Лігачова сказала: "Кисельов, на жаль, останні кілька років продемонстрував надмірну компромісність в веденні свого політичного ток-шоу. Його вірогідна відставка пов'язана не стільки з тим, що він не зміг би вести якісне шоу — бо він, безумовно, міг би це робити. А скоріше з репутаційними втратами, які він поніс в інформаційному просторі в останні кілька років, коли перейшов на Інтер. Частіше за все, його ток-шоу було маніпулятивним. Бажанням змінити ведучого, власник хоче показати серйозність намірів робити якісний продукт".

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з'явилась інформація, про те, що ведучого токшоу "Велика політика" Євгена Кисельова попросили піти з каналу Інтер за власним бажанням. Сам ведучий цю інформацію поки не коментує.

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський має серйозні наміри лібералізувати Інтер — Лігачова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути