вівторок, 15 травня 2018 16:31

Холодницький взявся за "плівки Онищенка"

Холодницький взявся за "плівки Онищенка"
САП відкрила провадження за "плівками Онищенка". Фото: Укрінформ

Спецалізірована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження за матеріалами плівок нардепа-втікача Олександра Онищенка про корупцію за участю президента Петра Порошенка. Про це в Facebook повідомив юрист Сергій Власенко.

Лист-інформацію за підписом глави САП Назара Холодницька Сергій Власенко опублікував 15 травня. Він також зазначив, що розслідування доручили СБУ.

"Справу про корупцію Петі (президента Петра Порошенка. - Gazeta.ua) за матеріалами плівок Онищенко порушили. Тепер будемо стежити за розслідуванням. На жаль, розслідування передали в СБУ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онищенко, намагаючись звинуватити Ляшка, довів його непричетність до корупційних схем - експерт

Журналісти "Слідства.Інфо" виклали повідомлення з телефону нардепа-втікача Олександра Онищенка, у яких ідеться про голосування.

Через нардепа оточення президента передавало інформацію, за що треба проголосувати, а після позитивного результату через нього ж здійснювався розрахунок. Переписувалися з Онищенком близькі до Петра Порошенка депутати Ігор Кононенко, Сергій Березенко, а також фінансовий радник президента Макар Пасенюк.

Зараз ви читаєте новину «Холодницький взявся за "плівки Онищенка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути