четвер, 06 липня 2017 12:58

"Хочу, щоб Крим повернувся в склад України" - Янукович

Екс-президент України Віктор Янукович на останній прес-конференції у Росії заявив, що хоче, аби Крим знову став український.

  Віктор Янукович в ефірі одного з російських телеканалів 5 липня.
Віктор Янукович в ефірі одного з російських телеканалів 5 липня.

"Хочу, щоб Крим повернувся до складу України. Але його долю мають вирішити жителі півострова. Влада Києва виявилась дуже боягузлива, бо допустила той референдум. Мала б застосувати Збройні сили. Але злякалась, що отримає по зубах. Росіяни готові були до війни, але влада Києва не полізла", - сказав Віктор Янукович у телеефірі ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович написав заяву про державний переворот

"Мені не соромно перед українцями. Мені не соромно перед росіянами теж. Звик вести публічний спосіб життя, а зараз ховаюсь. Нікого не боявся і не боюсь. Готовий відповідати на будь-які питання", - додав екс-президент.

Янукович заїхав у будівлю СБУ в Ялті. Ввечері туди вилетів борт із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та главою СБУ Валентином Наливайченком. Однак силовики не встигли. Кортеж із трьох авто вивіз Януковича до Севастополя. О 23:30 у Козачій бухті Януковича зустріли морпіхи Чорноморського флоту, посадили на десантний катер, і вже за добу він дістався берегів Новоросійська.

Зараз ви читаєте новину «"Хочу, щоб Крим повернувся в склад України" - Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути