понеділок, 03 березня 2014 21:17

Херсон, Миколаїв і Одеса хочуть увійти до складу Криму - віце-спікер ВР АРК

Херсон, Миколаїв і Одеса хочуть увійти до складу Криму - віце-спікер ВР АРК
Сергій Цеков Фото: russ-edin.org

Представники Херсону, Миколаєва та Одеси звертаються до керівництва Криму, заявляючи про бажання увійти до складу автономної республіки у випадку, якщо її повноваження будуть розширені за підсумками референдуму, який очікується 30 березня. Про це повідомив РИА Новости по телефону в понеділок віце-спікер Верховної ради Криму Сергій Цеков.

" ... Звертаються і представники органів місцевої влади. Вони вважають, що потрібно було б бути разом з Кримом Миколаєву, Херсону, Одесі", - сказав Цеков.

Нагадаємо, кримський парламент 27 лютого призначив прем'єром півострова Сергія Аксьонова, лідера місцевого суспільно-політичного руху "Русское единство". Аксьонов заявив, що вважає легітимним президентом країни Віктора Януковича і має намір йому підкорятися. Рада міністрів автономії прийняла рішення про проведення референдуму про подальшу долю Криму 30 березня.

Зараз ви читаєте новину «Херсон, Миколаїв і Одеса хочуть увійти до складу Криму - віце-спікер ВР АРК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути