понеділок, 10 червня 2013 15:20

Хасиди збиткові для бюджету Умані – опозиціонер

Хасиди збиткові для бюджету Умані – опозиціонер
Фото: korrespondent.net

Керівник уманського осередку партії "Фронт Змін" Максим Поляков вважає, що від паломництва хасидів до Умані, місто могло би мати 200 мільйонів гривень щороку. Натомість у міському бюджеті бракує 20 мільйонів гривень, щоб забезпечити місто цілодобовим водопостачанням.

"У голови обласної адміністрації Сергія Тулуба вистачає сміливості з'являтися на очі хасидів після того, як партія регіонів вдягла молодиків у футболки з написом "бий жидів". Утім така прагматичність пояснюється дуже просто, - наголосив він. - Думаю, що всі гроші, які недоотримує місто, осідають у кишенях чиновників. Кажуть, що і Тулубу і міському голові Умані Бодрову вони роблять недешеві подарунки. Після цього стає зрозумілим, чому в Умані легко продається земля іноземцям, а влада вдає, що нічого не бачить. Всюди іноземцями самовільно зводяться будинки. Натомість уманчанам дуже важко відкрити бізнес у рідному місті".

Бюджет Умані становить близько 250 мільйонів гривень щороку.

"Після паломництва хасидів міський кошторис залишається у мінусі. Тоді,як у всьому світі туризм приносить величезні прибутки. У тому ж Єрусалимі мова йде про мільярди доларів. Ми вимагаємо, щоб усі прибутки від туризму залишалися міській громаді, а не ділилися між кількома чиновниками від влади", – каже опозиціонер.

Зараз ви читаєте новину «Хасиди збиткові для бюджету Умані – опозиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути