четвер, 20 червня 2019 15:13

Харківський блогер звинуватив депутата Ткаченка в організації його побиття

Харківський блогер звинуватив депутата Ткаченка в організації його побиття
Блогер Олександр Давиденко заявив, що депутат Харківської облради Олександр Ткаченко (на фото) організував напад на нього. Фото: xk5.com.ua

Відомий харківський блогер Олександр Давиденко, який знімає відеоблог про проблеми Новобаварського району міста і викладає їх на ютьюб-каналі "Під контролем", звинуватив депутата Харківської облради Олександра Ткаченко, який балотується в депутати Верховної Ради, в організації нападу.

За словами блогера, 9 травня він прийшов на свято, організоване в Новобаварському районі, щоб задати питання чиновникам і депутатам. Все було спокійно, поки не з'явився Олександр Ткаченко з невідомим чоловіком, якому він дав якусь вказівку. Після цього чоловік підійшов з питаннями: "Хто ти такий? Що ти тут знімаєш? На тебе надійшли скарги...". Він не представився і спробував вихопити відеокамеру.

Коли блогер розвернувся і почав тікати, через кіоск вискочили шестеро чоловіків "в незрозумілій формі". Вони наздогнали його і почали бити. "Троє тримали, а троє лупцювали ногами - в основному по голові і по спині. Вони вирвали камеру і розбили вщент", - заявив Давиденко.

За його словами, він викликав поліцію і підійшов разом з поліцейським до Олександра Ткаченка та чоловіка, який почав провокацію, але у відповідь почули лише лайки і заяви, що все це вигадки.

Напад блогер вважає заздалегідь організованою провокацією і пов'язує зі своєю активною діяльністю в Новобаварському районі Харкова і тим, що він неодноразово ставив незручні питання як особисто Олександру Ткаченку, так і чиновникам районної адміністрації.

"Ми задавали питання чиновникам і депутатам, і нам таки прилетіло. Ні, не відповіді на питання щодо ваших зарплат, а поки тільки по обличчю. Тобто їм не сподобалося, що ми ходимо і задаємо питання щодо ваших зарплат, щодо якості виконання робіт, стану шкіл і лікарень, садочків. Їм це відверто не сподобалося, і вони вирішили влаштувати провокацію", - заявив він.

"Ви б бачили їхні посмішки, коли я захлинався кров'ю, які вони були задоволені, як вони раділи. Якщо депутат всього лише місцевого рівня б'є активіста, чого нам чекати, коли цей депутат стане депутатом Верховної Ради? Він нас взагалі почне спалювати, або під ніж пустить разом з сім'ями", - підкреслив Давиденко.

Нагадаємо, що одіозний харківський депутат-відродженець Ткаченко став відомий після того, як обізвав виборців "виродками", "ссволотою" і "покидьками", а також пригрозив активістам розправою.

Також ЗМІ звинувачували Ткаченка в тому, що він використовує у своїй зовнішній рекламі кольори політичної партії президента Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «Харківський блогер звинуватив депутата Ткаченка в організації його побиття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути