понеділок, 09 липня 2012 13:53

Губернатора Тернопільщини шукають з міліцією - розвісили оголошення на стовпах

Губернатора Тернопільщини шукають з міліцією - розвісили оголошення на стовпах
Валентин Хоптян зник, депутати ОДА чекають на нього вдома. Фото: oda.te.gov.ua

9 липня депутати від ВО "Свобода" знову прийшли під приймальню губернатора Тернопільщини Валентина Хоптяна. На місці його немає, тому вони досі не можуть передати очільнику області звернення про ветування закону про мови та документ про борги ОДА.

Як розповів у коментарі Gazeta.ua депутат-"свободівець" Володимир Стаюра, інші партії не відгукнулися на заклик прийти до кабінету Хоптяна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатор Тернопільщини "втік" від місцевих депутатів до Києва?

"Сьогодні тут присутні тільки депутати від "Свободи". Ми на віче учора кликали депутатів від різних фракцій приєднатися до нас. Та вони не відгукнулися", - зазначив політик.

Учора у Тернополі на стовпах з'явилися оголошення "розшукується Хоптян Валентин Антонович". У них описані навіть його "особливі прикмети": "середній зріст, волосся може бути перефарбоване в інший колір, до жінок звертається через "бля", пересувається з допомогою чорного джипа, боїться депутатів обласної ради, постійно знаходиться в Києві, останній раз був помічений на бенкеті в президента".

Унизу допис: того, хто знайде керівника Тернопільської ОДА, очікує винагорода у вигляді нагрудного знаку "Честь і слава Тернопільщини". Навіть вказано телефон, за яким можна повідомити інформацію – 0352 52-07-88. Це телефон приймальні губернатора. До полудня оголошення уже позривали.

У "Свободі" кажуть, вони до цього не причетні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" хоче скинути з посади дружину губернатора Тернопільщини

"Їх друкувала не наша партія – ми підписуємося, коли щось робимо. Я особисто подавав заяви в міліцію і прокуратуру, аби розшукати губернатора. А цих оголошень навіть не бачив на вулицях. Кажуть, в інтернеті є фото, ще не бачив", - повідомив "свободівець".

Водночас, на офіційному сайті ОДА розмішено інформацію, що Валентин Хоптян у п'ятницю перебував із робочою поїздкою у Заліщицькому районі, а в суботу – на фестивалі у селі Чагарі Гусятинського району Тернопільщини.

"Ми уже просили у заступників і начальників управлінь мобільний телефон Хоптяна. Або щоб хтось з ним зв'язався і той сам сказав, коли буде. Одні кажуть, він у відрядженні у Києві, інші – що в області. Але ні телефона, ні офіційної інформації, де перебуває Валентин Антонович, нам ніхто не надав. З міліції теж ще чекаємо відповіді. У кожного депутата є і свої справи. Ми готові уже сісти виїхати машинами до Хоптяна, де б він не був, і поговорити", - зазначив Володимир Стаюра.

Нагадаємо, 6 липня Володимир Стаюра звернувся до обласних МВС та прокуратури із заявою, що не може потрапити на невідкладний прийом до губернатора, на що має право як депутат облради.

Зараз ви читаєте новину «Губернатора Тернопільщини шукають з міліцією - розвісили оголошення на стовпах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути