вівторок, 02 березня 2010 17:02

Губернатор Вінниччини не боїться пострілів Януковича

Губернатор Вінниччини не боїться пострілів Януковича

2 березня голова Вінницької облдержадміністрації Олександр Домбровський звітував перед депутатами облради. Під час виступу сказав, що кожен день на цій посаді може бути для нього останнім.

"Наша область проголосувала за іншого кандидата в президенти. Але новий президент - це новий шанс. Шанс підняти ефективність системи управління та змінити кадрову політику. Велику частину людей турбує, хто буде новим губернатором. У мене є дві новини, і обидві приємні. Перша приємна для тих, кому вже набрид голова облдержадміністрації Домбровський, - я не збираюсь будь-якою ціною за цю посаду триматись. Ніяких кулуарних домовленостей не буде. Піду гордо, достойно, спокійно," - зазначив він.

2-у приємну новину назвав для тих, хто хоче бачити чинного очільника області на його посаді:

"Раніше пострілу я не впаду. І не буду падати при будь-якому політичному пострілі. Залишусь у Вінницькій області разом зі своєю командою, разом з головою облради, разом з головою міськради."

Також припустив 2 варіанти розвитку подій.

"Якщо в Києві вистачить розуму призначити професійну людину, яка добре знає Вінниччину, то ця людина тільки посилить нашу команду. Якщо ж майбутній губернатор почне через коліно ламати всіх і вся, то ця людина стане ізгоєм," - продовжив Домбровський.

Губернатора, голову облради та мера називають "Вінницьким триумвіратом" через їх дружні відносини та плідну співпрацю.

На Вінниччині ходять чутки про чотирьох основних претендентів на пост губернатора. З місцевих це колишній мер та губернатор Дмитро Дворкіс, лідер обласного "Єдиного центру" Сергій Татусяк та Олександр Домбровський. А також Владислав Лук"янов з Донецька. З них тільки Домбровський не підтримував чинного Президента.

На сесії Вінницької облради підтримали пропозицію її голови Григорія Заболотного написати звернення до Президента про продовження терміну роботи Домбровського на посту губернатора.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Вінниччини не боїться пострілів Януковича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути