середа, 11 липня 2012 03:17

Губернатор Тернопільської області втік від "свободівців" у відпустку

Губернатор Тернопільської області втік від "свободівців" у відпустку
Фото: ukrfootball.in.ua

Депутати-"свободівці" Тернопільської облради уже не чекають губернатора області під його кабінетом.  Здійснити своє право на невідкладний прийом їм не вдалося. Зате вони поговорили з головою облдержадміністрації Валентином Хоптяном по телефону.

Про це Gazeta.ua розповів депутат облради Володимир Стаюра.

"Ми пішли у патронатну службу – нам сказали, з губернатором зв'язку нема, поза зоною.  Пояснили:  він у відрядженні. При нас дзвонити до нього там відмовилися. Але ми дізналися його телефон і самі подзвонили. Він підняв трубку. Повідомив, що у відпустці 9-10 липня – узяв її спеціально до дня народження президента. Цікаво, як це йому вдалося із відрядження у відпустку піти, як він на робочому місці не з'являвся?" – здивувався депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатора Тернопільщини шукають з міліцією - розвісили оголошення на стовпах

За його словами, конкретної години для зустрічі голова ОДА не призначив.

"Сказав, шо в нього робоче місце – вся область. Завтра він буде летіти з Києва на Івано-Франківськ, потім у Монастириськ поїде, далі у Збараж. А побачити його можна десь у проміжках. Анекдотична ситуація – як і де ми маємо його застати? По всій області за ним їздити? Сьогодні уже не чергуємо під кабінетом – нам цікава його думка з приводу мовного закону як офіційної особи. А у відпустці він – звичайний громадянин. Нам з ним як з людиною нема потреби розмовляти".

Володимир Стаюра зазначив, що "Свобода" ініціюватиме питання висловлення недовіри губернатору.

"Як він не хоче з нами говорити --  хай би перед людьми на мітингу сказав своє слово. Мусить голова облдержадміністрації озвучити власну позицію. Он губернатор Івано-Франківщини Вишиванюк не підтримав цей законопроект. Якщо Валентин Хоптян підтримує цей закон, ми будемо голосувати за його відставку. Не може людина, яка не з народом України, очолювати область", - наголосив Стаюра.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Тернопільської області втік від "свободівців" у відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути