середа, 02 червня 2010 08:42

Група Портова відвернулась від Тимошенко

Група Портова відвернулась від Тимошенко

В БЮТ заявляють, що дали можливість депутатам своєї фракції самим визначитись, чи є вони в опозиції.

Про це заявив депутат від БЮТ Сергій Власенко в ефірі 5 каналу.

"Ми деколи бачимо на табло, що така-то кількість депутатів від БЮТ проголосувала за такий-то провладний законопроект, який ми вважаємо некоректним для подальшого розвитку країни. І, відповідно, нас це дуже сильно непокоїть. Ми вважаємо, що ці люди не є і не повинні бути членами нашої фракції", - сказав він.

При цьому Власенко зазначив, що "вигнати ми нікого ні звідки не можемо": "Ми прийняли ту юридичну форму, яку прийняли. Ми провели перереєстрацію і певна кількість депутатів підтвердила свою участь у фракції, під час перебування фракції в опозиції".

На запитання, що заважає БЮТ зробити 26 депутатів, які не подали заяв на перереєстрацію, позафракційними він заявив: "Ми вчинимо всі ті дії, які будемо вважати за потрібне щодо цих людей. Ми не хотіли, якихось дій скерованих на щось".

Власенко також зазначив, що депутати Володимир Пилипенко, Валерій Писаренко і Святослав Олійник, які входять до так званої групи Андрія Портнова, заяв на перереєстрацію не подавали: "Це інформація більш особистісного характеру, ніж офіційна. Вони не подавали заяв".

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Група Портова відвернулась від Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути