Ексклюзиви
пʼятниця, 19 лютого 2010 08:09

Група Кириленка піде в коаліцію з БЮТ, якщо прем"єром буде Ющенко

Група Кириленка піде в коаліцію з БЮТ, якщо прем"єром буде Ющенко
Депутатська група "За Україну" (блок НУ-НС) готова до коаліції з БЮТ, якщо прем"єр-міністром буде призначений Віктор Ющенко.

Про це заявила депутат Ксенія Ляпіна, яка входить до цієї групи, повідомляє прес-служба програми "Точка зору" на Першому національному телеканалі.

"Група "За Україну" не піде в коаліцію з Партією Регіонів. Проте, ми не виключаємо варіант об"єднання в коаліцію з БЮТ за умови призначення прем"єр-міністром Віктора Ющенка", - сказала вона.

Коментуючи інформацію деяких ЗМІ про те, що група "За Україну" визначатиметься щодо своєї майбутньої позиції у парламенті 23 лютого в день народження президента Ющенка, Ляпіна заявила: "Ми привітаємо чинного президента з днем народження".

"Але раніше ми прийняли абсолютно чітке рішення: група "За Україну" не йде в коаліцію з Партією Регіонів. Ми готові до розмови про коаліцію з БЮТ, але з іншим прем"єр-міністром. Іншої конструкції демократичної коаліції ми не бачимо", - сказала депутат.

"Ми не розуміємо позицію БЮТ. Значно чесніше було б разом з групою "За Україну" піти в опозицію до президента Віктора Януковича", - наголосила вона.

"За умов збереження прем"єр-міністром Юлії Тимошенко і президента Януковича це буде диктатура двох. А диктатура двох нічим не краще за диктатуру одного", - вважає Ляпіна.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Група Кириленка піде в коаліцію з БЮТ, якщо прем"єром буде Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути