Ексклюзиви
середа, 17 лютого 2010 13:29

Група Кириленка не дасть підписів для коаліції

Група Кириленка не дасть підписів для коаліції

Депутатська група "За Україну!" не буде надавати підписи для підтвердження існування діючої коаліції.

Про це в кулуарах Верховної Ради заявила нардеп від НУ-НС і член групи "За Україну!" Ксенія Ляпіна.

"Наша позиція не змінилася, ми не є членами цієї коаліції і тому, чекати на наші підписи під цією коаліцією не треба", - сказала вона.

При цьому Ляпіна додала, "що стосується коаліції з Партією регіонів, то ми зробили чіткий перелік наших вимог і ідеологічних розбіжностей".

"Зокрема щодо мови, Єдиного економічного простору, газотранспортного консорціуму, НАТО... це неприйнятні для нас позиції і тому, про яку коаліцію з ПР можна говорити, коли є такі глобальні докорінні розбіжності", - сказала вона.

При цьому вона не виключає, що депутатська група "За Україну!" голосуватиме по деяким питанням, зокрема щодо економічних реформ, якщо ПР буде їх пропонувати.

Нагадаємо, що сьогодні голова Верховної Ради України Володимир Литвин попросив діючу парламентську коаліцію в десятиденний термін надати документи, підтверджуючі її існування.

"Якщо документів не буде, будуть нові реалії, про які говоритимемо, а саме про те, що нам потрібна нова коаліція", - відмітив Литвин.

В той же час нардеп від БЮТ Сергій Міщенко повідомив, що коаліція не буде надавати жодних додаткових документів для підтвердження своєї легітимності.

РБК-Україна
Зараз ви читаєте новину «Група Кириленка не дасть підписів для коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути