пʼятниця, 23 лютого 2018 11:59

Гройсман по-чоловічому поговорив з Москалем

Гройсман по-чоловічому поговорив з Москалем
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман телефонував голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю після його образ на адресу в.о міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Фото: відкриті джерела

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль повинен публічно вибачитися перед виконуючою обов'язки міністра охорони здоров'я Уляною Супрун за образливі слова на її адресу.

Про це в Twitter написав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"Зранку мав телефонну розмову з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем. Сказав, що вважаю: він має знайти сили публічно вибачитися перед в.о. МОЗ Уляною Супрун за образливі слова на її адресу. Така поведінка неприпустима для високопосадовця і мужчини та не прикрашає чоловіків", - повідомив глава уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль може поплатитися за матюки на адресу Супрун

Геннадій Москаль облаяв Уляну Супрун через її заяву про нібито контрабанду вакцини від кору на Закарпаття. Мовляв, ліки з Угорщини не розмитнені належним чином. На це Москаль відповів, що в.о. міністра "щеплення треба від дурості" і назвав "ї*анутою".

Зараз ви читаєте новину «Гройсман по-чоловічому поговорив з Москалем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути